Reviews

Hier vind je alle reviews van mijn verschillende opdrachten voor fotosessies.

Newborn Fotoshoot Review, Maart 2020

”Wij deden een Newborn fotoshoot en Wouter ging erg zorgvuldig met onze dochter om. Ze was daardoor erg op haar gemak & het was een prettige manier van foto’s maken. Zeer aan te bevelen, want we hebben hierdoor een mooie collectie.”

Newborn
Zoë Hemmes

Newborn Fotoshoot Review, Februari 2020

‘Prachtige foto’s hebben we mogen ontvangen van Wouter!
Zijn fotografie kunsten en betaalbare prijs maken het een een van de betere fotografen die ik heb mogen meemaken. Overtreft elk resultaat!”

Newborn
Eric Bruntink

Body Fotoshoot Review, Augustus 2019

”Zeer fijne shoot gehad omdat ik me direct op mijn gemak voelde bij Wouter. Daarnaast gaf hij een prettige en duidelijke aanwijzingen en stond hij zelf ook open voor eigen inbreng. Deze combinatie zorgde voor een ontspannen sfeer. Zeer tevreden met het eindresultaat!”

Body
Olivier Fraikin

Newborn Fotoshoot Review, Mei 2019

”Wij hebben Wouter gevraagd voor een newborn shoot van onze dochter. Tien dagen na de geboorte kwam Wouter bij ons thuis met een complete mobiele studio.
Met heel veel geduld en respect voor ons en onze kleine meid heeft hij haar heel mooi en heel echt vastgelegd. En ook een verzoek tot een foto met baby en onstuimige hond was hem niet te gek. We zijn hem heel dankbaar voor de blijvende herinnering.”

Newborn
Marciano van den Hooven

Newborn Fotoshoot Review, April 2019

”Wouter is naast een echte professional, iemand met een gevoel voor mensen. Hij luistert goed naar je wensen en denkt met je mee in het verfijnen van het perfecte, maar pure plaatje. Hij stelt kindjes (en ouders…) op hun gemak. Dit alles zorgt voor een ontspannen shoot met fantastische foto’s als eindresultaat. We hebben veel complimenten gekregen en bevelen Wouter iedereen aan. Dank je wel voor het vastleggen van deze bijzondere eerste periode met ons zoontje!”
Newborn
Sheila Wiggemansen

Newborn Fotoshoot Review, Maart 2019

”We hebben een prachtige, ontspannen newborn fotoshoot gedaan bij Wouter. Hij heeft erg mooie ideeën, maar geeft ook ruimte voor eigen inbreng. Hij is erg rustig en geduldig, en weet hoe hij met baby’s om moet gaan. Hij zorgt hiermee voor een hele ontspannen sfeer. Daarnaast neemt hij de tijd en is hij flexibel. Ontzettend fijn dat we met de kleine niet naar een locatie hoefden, maar Wouter gewoon met alle apparatuur bij ons thuis de shoot heeft gedaan. Dit zie je allemaal terug in het resultaat: de foto’s zijn ontzettend mooi geworden, waar we erg veel positieve reacties op hebben gehad. Kortom een echte aanrader!”

Newborn
Sylvia de Graaf