About this site

Algemeen

www.woutervdheuvel.nl bevat alle informatie over Wouter van den Heuvel Photography. Van deze site mag je het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel.
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard.
  • teksten zijn begrijpelijk.
  • voor alle beeldmateriaal is toestemming voor plaatsing gegeven.

Fouten

Ik doe er alles aan deze site actueel en volledig te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het me dan weten. Ik stel je reactie op prijs en doen mijn best deze site daarmee te verbeteren. Je kunt met het online contactformulier je reactie, melding, klacht of suggestie achterlaten.

Disclaimer

Deze website bevat informatie afkomstig Wouter van den Heuvel Photography. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid waarmee het materiaal wordt samengesteld en gepubliceerd, kan het voorkomen dat informatie incorrect en/of incompleet is. In geen enkel geval is Wouter van den Heuvel Photography aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt Wouter van den Heuvel Photography zich te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie op deze website, aan te brengen.

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van Wouter van den Heuvel Photography en is beschermd door copyright en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van Wouter van den Heuvel Photography. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact via het contactformulier.

Gebruiksvoorwaarden

Met het gebruik van deze website, stemt u in met de voorwaarden. Omdat deze voorwaarden van tijd tot tijd gewijzigd worden, raad ik alle gebruikers van onze website aan om onderstaande voorwaarden regelmatig opnieuw te lezen.

Deze website bevat links naar websites van derden. Voor de inhoud en het gebruik van deze websites dragen wij geen verantwoordelijkheid. Mijn beleid met betrekking tot cookies en privacybescherming is op deze websites van derden niet van toepassing.

Wanneer je ideeën en/of materiaal, in welke vorm dan ook, aan mij verstrekt in het kader van het gebruik van de site (via post, e-mail of op een andere manier), mag ik deze ideeën en/of dit materiaal gebruiken en openbaar maken zonder je daarvoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

Met het gebruik van deze website verbind je je er uitdrukkelijk toe om de optimale werking en de beveiliging van de site niet te verstoren. Het verspreiden van virussen of andere schadelijke bestanden, het gebruik van gegevens, en/of het zich toegang verschaffen tot bestanden en gegevens waar je normaliter geen toegang toe heeft, is niet toegestaan.